Coravin Del 2

13. april 2020 0 Af Casper Segalt Hansen

??Hold da k*** hvor er det smart!??

Jeg har nu prøvet Coravin omkring 30 gange, det er dælme smart! Det fungerer, meget mere er der ikke at sige! Det spændende bliver at smage hvorvidt Argon gas, har en påvirkning på vinen.?

Her kan mit allerførste forsøg med Coravin ses, og ja, det er det allerførste forsøg! https://www.youtube.com/watch?v=vSc5Z-2O0ns&t=1s ?

Er Coravin nem at bruge? ?

Coravin er super brugervenligt, det er dog vigtigt at man er lidt påpasselig med at nålen sidder rigtigt, således at nålen ikke ryger skævt gennem korken og bliver beskadiget. En anden ting der skal huskes, er at give den et tryk på knappen så der kommer argon gas ud af nålen inden brug, således at der ikke kommer ilt med ned i vinen. ??

Skal jeg være bange for at korken går i stykker???

Nej, korken heler sig selv, du skal dog være opmærksom på at der er monteret en korkprop i flasken. Processen foregår således: nålen går fint ned gennem korken og vinen render fint ud af Coravin. Efter brug stiller jeg vinen op ca 15 minutter, således at korken heler sig. ( der er delte meninger om hvorledes vinen skal stå ganske kort oprejst, eller lægges ned hurtigst muligt lige efter brug) Efter korken er helet,kan den godt “bløde” altså, der kan være en lille dråbe vin, der hvor nålen er gået i, det er helt normalt og vinen lægges ned, når den igen skal lagres. ??

Er Coravin nem at rengøre? ?

Det korte svar er JA, rengøringen er super nem, du skal blot sørge for at skylle din maskinen igennem, således at nålen bliver renset, herefter skal den  tørres af, og wupti så er den klar til brug igen.?

I

<3

Coravin

Coravin er ganske enkelt et produkt der fungerer, er super brugervenligt og vil komme til at kunne spare dig rigtigt mange penge i spildt vin, samt at du får muligheden for at tilbyde individuelle valg af vin, hvis en gæst f.eks. vil have hvid,mens en anden vil have rødvin, samt at følge vinens udviklingen gennem årene ??‍♂️❤️

!OBS! dit afløb kan dog risikere at blive slemt skuffet når mængden af vin, der bliver kasseret er voldsomt formindsket!

Coravin er helt sikkert noget der er kommet for at blive! Det er et redskab der revolutionerer måden vi drikker vin på. Såfremt vinen ikke bliver påvirket negativt, af kontakten med Argon Gas, vil jeg opfordre alle til at investere i en Coravin og give de varmeste anbefalinger til alle vinelsker herfra!?????

?SKÅL?

!OBS! Denne anmeldelse er ikke sponsoreret!