No7 Creation Rosé Blend?? (87pt)

87/100


Syrerig Rose,med en fin balance og frugtig smag, ✨87 ✨meget fortjente points!?

En Rose der giver næsen lidt at arbejde med, dog skal vinen have lidt ilt og åbner først rigtigt op efter ca 10-15min i glasset.(ved omkring 12 grader) En vin med god syre og fint tanninbid.?

Vinen har en fin balance, du sidder også tilbage med lidt tannin. vinen ville også egne sig fint til mad, men er ikke nødvendigt!

Denne vin består at følgende druer?

  • Grenache 
  • Syrah

?

Vinen er flot laksefarvet, og er en anelse uklar

Mourre Negro?

Vinen bliver plukket i Luberon området i Frankrig, det højeste punkt i Luberon, er Mourre Negro hvor man på toppen befinder sig ca 1100 meter over havets overflade, for at finde vindruerne fra denne vin, skal vi bevæge os ca 700 meter ned af Mourre Negro, det er nemlig ved “foden” af bjerget/bakken ( kald det hvad du vil) at vi finder vinmarkerne, der har produceret netop disse druer. ??‍??

??

I Næsen finder jeg citrus noter, appelsin, ananas, fersken,jordbær og brombær. Af en eller anden grund, bliver mine tanker ledt ind på Sangaria, hvilket bestemt er positivt!

?

På tungen er det klart grape der træder frem, men også en stor del hyldeblomst derudover finder jeg  pære og grønne æbler. Eftersmagen giver dig en sprittet alkoholisk smag samt, eg, og lakrids. ?

Vinen har en medium viskositet, men en medium+ krop som jeg personligt godt kan lide, det er en vin med personlighed, men uden at det bliver for meget.??

Syre ⚫⚫⚫⚫⚪⚪

tanning ⚫⚫⚫⚪⚪⚪

viskositet ⚫⚫⚫⚪⚪⚪

krop ⚫⚫⚫⚫⚪⚪

En vin med fin balance der sagtens kan drikkes i sig selv på terrassen, men også kan nydes til mad.??

SKÅL!?

Vinen kan købes hos https://www.vildmedvin.dk/ til 95kr.