Eventyrlig Pinot?‍♀️

10. september 2020 0 Af Casper Segalt Hansen

Duckhorn, Decoy Pinot Noir 2018???

92/100


Hold da op, hvor kan de altså lave Pinot i Californien! Sådan starter den eventyrlige opvisning gennem denne fantastiske pinot! Ja allerede nu kan den kløgtige læser nok se, at jeg er svært begejstret over denne vin! En vin der gør at tungehårene rejser sig, selvom de ikke findes!? Det første du møder er en lys granat rød danser, der nærmest tager dine pupiller i hånden, mens du tydligt igennem vinen kan se om du har vasket dine fingre idag 😉 Den sarte farve og smukke ydre afløses af en smuk symfoni af rødefrugter som hindbær, lyse kirsebær og skovjordbær. Ydermere, danser den fløjsbløde næse rundt med konverserede pære, et lille skud grape og en skøn viol lakrids. Inden dansen slutter, får næsehårene et kærligt skub af en sart mentol med et skvis appelsin. Når du er kommet til dig selv igen efter dansen, der var så blød, at kashmir ville fremstå som en stubmark, fortsætter den eventyrlige svingom på tungen. Tanninen tager syren i hånden og giver hende en svingom, indtil at han finder ud af at det i virkeligheden er syren der styrer dansen og at han blot må spille andenviolin, en position der giver os en saftig oplevelse, mens viskositeten med sin milde flotte krop får alt til at gå op i en højere enhed. Det er en opvisningen der er super let, fløjlsblød og smuk. Vi får primært den røde bær symfoni, mens pæren, grape, de grønne æbler og syrlige kirsebær kommer ind med et super frisk twist på scenen. Længere i baggrunden står mentolen, viol lakridsen, eg’en og mælkechokoladen der gør at opvisningen bliver rundet flot af! Havde Etta Cameron været her endnu, er jeg sikker på hun havde udbrudt “Du får et STORT 5 tal af mig” og det kan jeg godt forstå, tillykke til Decoy Pinot Noir, for du er ny topscore på bloggen med 92 pt! Hold godt fast i den producent winefamly!

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_20200911_151334-edited-1-scaled.jpg

Duckhorn Vineyards?

Grundlæggerne Margaret og Dan Duckhorn startede vingården i 1976 i Nord Amerika, nærmere bestemt Napa Valley. Første årgang kastede 800 kasser Cabernet Sauvignon af sig. Her over 40 år efter stiftelsen, er Duckhorn en af de mest etablerede vingårde i Nord Amerika, de laver alt fra Cabernet Sauvignon – Chardonnay -Pinot Noir og har idag over 400 hektar vinmarker.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_20200911_151414-edited-2-scaled.jpg

Druer?

Vinen består af 100% Pinot Noir, det specielle ved disse druer er at de kommer fra flere forskellige områder nemlig: 51% Sonoma County, 26% Central Coast, 10% Mendocino County, 10% California, 10% Napa Valley. Vinen er efterfølgende kommet på Franske fade i 8 måneder.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_20200911_151547-1-683x1024.jpg

Årgangen 2018?

Årgangen startede ud med en kold vinter, regnen udeblev for det meste, men der kom dog nok til at forsyne stokkende. Foråret bød på et tempereret klima, efterfulgt af en lidt overraskende, mild sommer som gjorde at man bedre kunne følge udviklingen af druerne. Dette betød at 2018 er en årgang med god modenhed og gav en super kvalitet til Pinot Noir.?

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_20200911_151645-edited-scaled.jpg

Kvalitets Niveau?

En Pinot Noir med ren og skær klasse, til en sindsyg god pris, lige nu kan den købes hos Winefamly.com til blot 137,95.- du sparer 77.- så hvad venter du på? her er linket:

www.winefamly.com

?Køb køb køb!?

En vin der uden tvivl vil behage alle Pinot elskere, med et prisniveau der samtidigt chokerer, du finder ikke bedre pinot til 137,95.- ✨92/100 pt. ✨det siger vidst det hele!?

Dette er også afslutningen på 4 vine der er blevet sponsoreret af www.winefamly.com, i den forbindelse vil jeg gerne sige tak for 4 gode oplevelser.♥️

Har i ikke tjekket www.winefamly.com ud endnu, så hop ind og tjek dem ud, de har et stort udvalg med tilhørende smagsnoter, der stemmer godt overens med egne oplevelser, ydermere kan du tage en vintest for at hjælpe dig, med at finde det perfekte vin match!✔️


Prøv vintesten her ⬇️

quiz.winefamly.com

Tak fordi du læste med! ??

?Skål ?

♥️Denne vin er sponsoreret af winefamly.com♥️

Sider: 1 2