Drueklubben?

12. september 2020 0 Af Casper Segalt Hansen
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Danmarks nye vinunivers?

Vi kan nu løfte sløret for en ny samarbejdspartner, nemlig Drueklubben, Drueklubben er startet af Marius og Mads der fik ideen til et online vin fælleskab. Et fællesskab til alle os vinelskere der elsker at støtte de mindre butikker, med alle deres fede niche vine. De tilbyder små og mellemstore virksomheder at sælge deres vine gennem Drueklubbens vinmarked.

⬇️

drueklubben.dk/shop

Deres udvalg er stort og med noget til enhver smag, med alt fra Pinot Noir til Champagne. ?➡️?

Er du ikke ude efter et godt køb? kan du finde nyttig viden inden for vinens verden, Drueklubben har en artikelside fyldt med gode informationer som jævnligt bliver opdateret med nyt indhold til vin elskeren!

Find siden her ⬇️

drueklubben.dk/vinartikler

Vil du nemt have et overblik over vinsmagninger i fremtiden?? så frygt ej, Drueklubben har lavet en begivenheds side kun til dig. Herinde bestræber klubben sig på at have de fleste smagninger i Danmark, så du nemt kan få et overblik og vigtigst af alt, få skemalagt smagningerne så du ikke går glip af noget! ?

Vil du ikke gå glip af en god vinsmagning? så tjek linket ud ⬇️

drueklubben.dk/arrangementer

En hjemmeside og et fællesskab der virker super enkelt, let at komme igang med og vine der skiller sig ud fra mængden. Lyder dette som noget for dig? vent, det er da et dumt spørgsmål, selvfølgelig lyder det som noget for dig! tilmeld dig deres nyhedsbrev her : https://drueklubben.dk/tilmeld-dig-drueklubben/ så går du hverken glip af nyheder, gode tilbud eller fede arrangementer samtidig får du lov til at sige, at du er medlem af Danmarks nok bedste vin fælleskab! ???

Jeg ser frem til et godt samarbejde med Drueklubben.

??

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

?Skål?