Bosque De Matasnos??

5. oktober 2020 0 Af Casper Segalt Hansen

93/100


Har du nogensinde været i spanien? Det er også ligemeget det behøver du ikke, tag et glas Bosque De Matasnos og du sidder på en spansk strandrestaurant en sen aften, omgivet af spansk charme og bølgens brus, du venter på din steak med pebersovs og kanariske kartofler mens du mærker en varme der langsomt glider ned igennem svælget. Du slipper for at tage en langærmet trøje på selvom det begynder at blive lidt små koldt, for vinen her, fra Ribera Del Duero varmer dig op, det er en voluminøs sag som giver dig en god gang mørkfrugt og fad i både næse og mund. Du bliver omringet af en duft af mørke kirsebær, blåbær, sød tobak, læder, syrlige hindbær og sort peber men samtidig får du en friskhed af appelsin, samt en duft af tørrede roser. Du er ikke i tvivl om at denne vin indeholder en god sjat alkohol (15%) når vinen først får fat i paletten, du mærker tydeligt en varme i kroppen, så varm at du kan mærke kinderne begynde at blive røde, men på den rare, afslappede måde. Du får rigtigt meget velintegreret fad blandet med syrlige kirsebær, blåbær og hindbær. Sort peber går klart igen og vinen har en floral skarphed som fra stilken af en rose blandet sammen med mynte og appelsin (appelsinen er dog mindre udtalt i smagen). En helt sublim madvin, spansk Ribera Del Duero når det er allerbedst.

Denne super lækre Ribera Del Duero kan købes i årgang 2016 hos drueklubben.dk til 299.- v/1 stk eller 239 pr stk ved køb af 6.

Årgang 2017 kommer også snart.

Denne Ribera Del Duero??

Består af et blend af følgende druer: 90% Tempranillo, 5% Merlot, 3% Malbec, 2% Garnacha, udover dette har den lagt 12 måneder på franske og amerikanske fade.

Så leder du efter en vin fra Ribera Del Duero der oser af klasse, så er det den her du skal have fat i , massere af saft, kraft og en balance der er helt perfekt. Men lad den blive ledsaget af et godt måltid evt noget oksekød, lam eller endda noget vildt, så vil dette blive til en vaske ægte “vinoplevelse”?

?Skål?

Denne vin var sponsoreret af

drueklubben.dk

Danmarks nye vin univers

Sider: 1 2