Amandiers Rosé 2019 La Combe Saint-Paul

11. oktober 2020 0 Af Casper Segalt Hansen

87/100


En utrolig nem Rosé der ikke kræver den store betænkningstid. Den er direkte, tør og læskende, det her er en rigtig terrasse vin som ikke gør nogle fortræd, En rigtig crowd pleaser! Det er dog ikke den mest udfordrende vin, men den gør præcis som man forventer af en rosé, den glider nemt ned og til prisen er det sku et godt køb.

Vinen koster 80.- v/1 eller 69.- v/6

Vinen byder på en duft af citrus, grønneæbler, ananas, mirabeller og friske røde rosenblad. De primærer dufte er sammen med citrus, klart hyldeblomst og pærebolsje . Paletten byder på en tør vin dog med søde aromaer, så den kan godt føltes sød, men det er den altså ikke. Citrusfrugt, grønneæbler umoden honningmelon, sød pære, hyldeblomst og hvid peber fylder din mund op, smagen er ikke voldsom og passer fint til den medium minus viskositet, der også gør at mundfylden passer til smagen. Det her er en vin der ryger lige ned i løgneren, men altså også en vin der ikke bidrager med noget ekstra ordinært, men det skal en rosé sjældent.

Så mangler du en rosé der med garanti vil tilfredstille alle? så er den her et rigtigt godt bud på en rigtig crowd pleaser.

?SKÅL?

Denne vin var sponsoreret af

drueklubben.dk

Danmarks nye vin univers

Sider: 1 2