Wegner, Blanc De Noir 2019??

28. oktober 2020 0 Af Casper Segalt Hansen

90/100Vinfadet.dk kører tilbud på de vine jeg anmelder, her kan man v/3 få 15% rabat. Du vælger selv om du vil have 3 ens, eller ønsker at blande mellem vinene, for at opnå rabatten. Dette tilbud gælder kun for nedenstående vine.

Rigtig god fornøjelse


Her får du en hvidvin lavet på pinot noir, der giver “bang for the buck”. Du får en frugtaromatisk eksplosion i munden der indenholder ananas, mandarin og honningmelon. Udover det, får du i samme ombæring noter af frugtslik og en god omgang overmodent citron. Citronen holder det hele sammen, så det ikke bliver den rene slikbutik. Vinen har en fin balance, hvor syren stikker ud og prikker let på tungen (medium+ til høj) præcis som jeg godt kan lide det. Vinen har en flot afslutning der varer ved af ananas og æble juice.
En aromatisk og bombastisk vin, der kilder alle de rigtige steder!

Vinen vinder ved en dekantering, da den godt kan virke lidt lukket i næsen lige når den åbnes. Server vinen ved 12-14 grader.

Det her er et super eksempel på at Tyskland er meget mere end “blot” Spätburgunder (pinot noir) og Riesling. Tyskland kan lave vine af god kvalitet, der bidrager med aromaer man normalt ville forbinde med varmere klimaer. Vinen er virkelig imponerende taget i betragtning af, at vi er i Pfalz, blot en dagsrejse fra Danmark.

Så leder du efter en hvidvin der får smagsløgene i ekstase, så er det den her du skal have fat i.

?Vinen er sponsoreret af vinfadet.dk?

Direkte import af gode tyske vine

Sider: 1 2