Señorio D P.Peciña – Crianza 2014??

1. november 2020 0 Af Casper Segalt Hansen

86/100


Vinen her har en super god næse der byder på alt det man vil have i en klassisk Rioja. vinen bære klart præg af fad. (24mdr på amerikansk fad) Du får både tobak, læder og vanilje, der sammen med syrligekirsebær, brombær og blåbær allerede udgør en god profil. vinen byder ydermere på en udtalt mynte og smørstegte svampe, peber og kanel. Ærketypisk rioja også alligevel ikke for den bidrager helt sikkert med mere, og oser af kvalitet.

Med en så kompleks og interessant næse, er det klart at forventningerne nu er tårnhøje. Vinen spænder dog lidt ben for sig selv og indfrier ikke mine forventninger. Nu vidst, du får en klassisk rioja palette med syrlige kirsebær, fad noter af våd tobak, læder og vanilje, sammen med figner og brombær. Men vinen mangler en dimension, for at kunne holde op med næsen, den virker generelt lidt for syredrevet i smagen, som gør at balancen falder ud at takt. Det er en skam for vinen har også en flot afslutning som giver eftersmag af banan/pære yoghurt (sjovt nok) som er fantastisk lækker, især ovenpå en tung sag som Rioja ofte kan være.

jeg kvittere med 86/100, en Rioja med alder til en pris på 99.-/v6 som har en fantastisk næse, men mister pusten på paletten.

SKÅL

Vinen her var sponsoreret af

www.jamaswine.com

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst, der siger "JAMAS AS WINE"

Sider: 1 2