Schönfelder Hof – Merimée Dunkelfelder 2015🇩🇪

15. november 2020 0 Af Casper Segalt Hansen

90/100


Vinfadet.dk kører tilbud på de vine jeg anmelder, her kan man v/3 få 15% rabat. Du vælger selv om du vil have 3 ens, eller ønsker at blande mellem vinene for at opnå rabatten. Dette tilbud gælder kun for nedenstående vine.

Rigtig god fornøjelse


Næsen er indbydende og vil gerne op af glasset. Du bliver ramt af mørke og røde frugter (Mørke syrlige kirsebær, blomme, sveske, hindbær). Fad (Bål, vådt bark, nødder), samt et krydret twist (Salmiaklakrids, peber). Vinen dufter godt og er balanceret. Der er ingen af aromaerne der overtager scenen i sådan en grad, at næsen “stikker af”. Det er dog helt tydeligt, at det er syrlige kirsebær, blåbær og fadet der styrer showet. Efter lidt tid i glasset udvikler vinen, milde og nærmest Tawny agtige noter af nødder og sveske. – men ikke på den tunge varme måde, da vinen stadig har et let udtryk. Vinen udvikler også tertiære noter af våd sommerskovbund.??

På paletten fortsætter “festen”, nemlig med noter af fad (Tobak, vanilje yoghurt, brændtkaramel, ristet eg), som er utroligt velintegreret og er en blid behagelig oplevelse. De mørke og røde frugter (Syrlige kirsebær, hindbær, blåbær) går med fadet op i en højrere enhed. Champignon er også en note der er meget udtalt i eftersmagen, sammen med sort peber. Vinen har en opkvikkende let viskositet, der sammen med den forholdsvise høje syre, får vinen til at virke frisk, og med en imponerende dybde på samme tid. En dejlig oplevelse!

En kraftig rødvin, med tydelig fad indflydelse. Vinen er præget af de mørkesmagsnuancer, men bliver løftet af en kraftig syre og let viskositet. Vinen utrolig nem at tilgå og kan drikkes med eller uden mad.

🍇🍇

Du har her muligheden for at købe en vin med dybde og kompleksitet, der har en dejlig finish og er drikkemoden nu. Vinen vil kunne matche den fede julemad godt, samtidigt med at den kan drikkes efter maden. Det er en ren “win win” vin.


Vinen her var sponsoreret af vinfadet.dk

Direkte import af gode tyske vine

Sider: 1 2