Château De Brégancon Isaure Cru Classé

90/100

En let Rosé, med kick ass smag!

En vin med et smukt laksefarvet ydre, og en næse der hamornerer af kvalitet.

En lækker, lækker næse, hvor primært appelsinfrugter, ferskner, og citron skrald bærer den primære rolle, dog er der flotte underliggende toner af både gule æbler, mineralitet og en virkeligt lækker bær kompot, bestående af solbær, jordbær og hindbær. en super næse, der dog skal aktiveres ved at stikke tuden et godt stykke ned, efter man har slynget rundt. ikke desto mindre en “6 stjernet næse”

Dine forventninger bliver næsten indfriet fra næsen (som i den grad er svær at slå) ikke desto mindre, vil du kunne forvente en smag af ferskner,  tonic, citron skrald (det hvide) salt/mineralitet/lakridset tone, grønne æbler, knastør sommer skovbund (i eftersmagen primært) cremede ostede noter. Bærkompot går lidt igen, her er der blot tale om umodne bær (hindbær, jordbær) 

En vin der giver en god mundfylde, og er i flot balance. Vinen har en bitterhed over sig, men på en behagelige måde, som virkeligt passer fint ind. vinen er behagelig og går ind og renser munden, nyd den ved omkring de 10 grader, her gør den sig virkeligt flot, da den her har lukket sig helt op uden at det går hen og bliver for alkoholisk.

Så leder du efter en let vin, men som har alligevel kan sparke røv? så skal du have fat i denne her.

Anmeldelsen er lavet i samarbejde med philipsonwine, og kan selvfølgelig købes ved dem for 179,95/v6 eller 219,95/v1

 

God fornøjelse