Winetribe.dk, Danmarks fedeste vinkoncept!

Winetribe.dk leverer en 6 stjernet oplevelse

Winetribe er en virksomhed der sælger vinsmagekasser, både på abonnement og uden. Som mange andre “smagekasser” har du naturligvis mulighed for at købe vinene efterfølgende, men det er også der sammenligningen med andre forhandlere stopper.

For Grundlæggeren Benjamin og hans team, har været utroligt innovative og på flere områder ramt et “hul” i markedet. Lige når man tror at markedet er mættet kommer Winetribe smaskende ind, med en ny måde at lave smagekasser. Winetribe har formået at benytte en patenteret metode, hvor vinen kan om hældes, uden at det går udover kvaliteten af vinen, i hvert fald ikke de næste 6-9 måneder.

De bruger en slag reagensglas der er lukket til, ligesom du kender det fra en vinflaske med skruelåg. Det giver lige pludselig forbrugeren mulighed for at drikke “dyrere” vine (150-200kr flasken), men uden at være tvunget til at betale prisen for en hel flaske. Prisen for en smagekasse er 279.-. Produktet henvender sig klart til personer, der nyder enkelte glas, eller elsker at drikke forskellige typer vin samme aften. Personligt passede de 100ml reagensglas mere en perfekt til 1, men jeg valgte at dele denne med min bedre halvdel, hvor vi fik 50ml hver og det gik faktisk også lige.

Udover det patenterede produkt, som i sig selv vender vin verdenen på hovedet “som vi kender den”, har winetribe også valgt at man udefra disse reagensglas ikke kan se hvad man drikker. Fjollet? nej slet ikke, det giver nemlig muligheden for os vin nørder, at blindsmage vinen. Du får sammen med vinen udleveret et kort, hvori du kan “gætte” på drue, land, årgang, område etc. Når dette er gjort vil man på låget finde en kode, hvorefter man kan gå ind på winetribe.dk, oprette en profil, indtaste koden, bedømme vinen (fantastisk måde at få bedømt vine realistisk og uden forbehold!) og vupti, så kommer vinen frem. På den måde kan du ligesom mig og min bedre halvdel ærgre dig over, at kalde en Sangiovese fra Italien for en tempranillo-grenache blanding fra Spanien, ikke desto mindre er det virkeligt underholdene. Personlige ville jeg dele den med en anden vin elsker (og leve med “små” glas) og have en intern konkurrence, jeg er helt vild med det her koncept!

Når du er kommet dig ovenpå sejren eller skuffelsen på dit gæt, får du efterfølgende muligheden for at lære mere om vinen hvor “sommelier Christoffer” vil guide dig igennem vinen. Her vil du lære mere omkring druetype(r) og området, alt over video. Christoffer er yderst behagelig, professionel og taler et sprog alle kan forstå, det eneste du skal tænke på er at nyde vinen.

Det er også værd lige at nævne, at de vine vi indtil videre har smagt, har været af høj kvalitet og er vine vi personligt gerne vil drikke igen.

Uden tvivl det mest underholdene vinkoncept til dato!