Altos del Marques Johnny Anémona Tempranillo Canallla 2019

23. oktober 2021 0 Af Casper Segalt Hansen

91/100

Value for money så det “basker”

Altos del Marques  er vinhuset bag denne skønne vin. Det et lille vinhus, som gør en dyd i at holde traditionerne ved lige.

Vinen byder dig velkommen gennem dens lys rubinrøde ydre, med lilla skær.

Næsen på vinen er dejlig, beroligende og let på samme tid, det er klassisk Tempranillo beklædt i smukt fad.

Du vil kunne opleve noter af, kirsebær, hindbær, tørrede blommer,velintegreret fad,lakrids, mynte, peber og vanilje. 

Paletten på vinen meget lig næsen. Du kan forvente en vin i balance, med medium til + syre, en medium tannin og medium viskositet.

Du kan opleve noter af, velintegreret fad, mørke kirsebær, solbær, hindbær, peber, lakrids og mynte.

En klassisk tempranillo, med den rette mængde fad, der gør vinen utrolig drikbar, drik den indenfor de næste 3 år og server den ved 12-14 grader.

Vinen vil gå flot til kødfulde retter med, okse, lam eller kalv. Vinen kan også serveres uden noget, hvilket naturligt gør den utrolig fleksibel. 

Min faste value for money vin, når det kommer til Spanien, har altid været Faustino I, den må dog se sig slået af Altos del Marques Johnny Anémona. Vinen her giver et lettere udtryk, end den klassiske Grand Reserva fra Faustino, der godt kan være lige til den voluminøse side.

Mangler du en value for money vin så det basker? så skal du have fat i den her hos densidsteflaske.dk, prisen er 59,-/v1 så der er altså ingen undskyldning for ikke at give den chancen!