Wolf Blass Yellow Label Cabernet Sauvignon

16. december 2021 0 Af Casper Segalt Hansen

87/100

En powerfuld Aussie

Wolf Blass er etableret i Barossa Valley 1966, det hele startede i et blikskur, men siden 1966, har de ikke set sig tilbage, og er idag en af de mest prisvindene vinbrands.

I denne omgang, skal vi smage på deres Cabernet Sauvignon fra 2020. 

Vinen har en flot dyb rød farve. Næsen byder dig velkommen med mørke bær, her er især blomme og solbær udtalt, derudover kan du fornemme eucalyptus, samt et tydligt fadpræg, alt i alt en dejlig “Australsk” næse.

På paletten går der lidt Crocodile Dundee over den, den har et umoden udtryk af fad, der nærmest smasker dig ind i hovedet. Frugtnoterne følger næsen flot, med blomme, solbær men også en klar note af blåbær, en meget flot bær “symphony”.Som skrevet er fadet ret markant, min forventning vil være at det værste har lagt sig efter ca.12 mdr. opbevaring. Du kan også forvente at få den “klassiske” eucalyptus, og det kan altså et eller andet!

Server vinen til retter med kraft og saft, den vil være perfekt til en god gang BBQ.

Så leder du efter en kraftig, ungdommelig Cabernet Sauvignon fra Australien, så er det her ikke et helt dumt bud!

Vind en rejse til Maldiverne med 5-stjernet pool-villa:

Anledningen er, at den australske vinproducent Wolf Blass er gået sammen med rejsebureauet Secret Escapes om at udlodde præmier for over 850.000 kr. til danske forbrugere. Kampagnen kører fra 1. oktober til 31. december 2021, hvor mere end 20.000 flasker Yellow Label Shiraz og Chardonnay på det danske marked er udstyret med halshængere med QR-koder, der giver adgang til selve konkurrencen. Man scanner bare QR-koden på vinflaskens halshænger for at være med i lodtrækningen om præmier for over 850.000 kr. Hovedpræmien er en rejse til Maldiverne med ophold i en femstjernet pool-villa i 10 nætter med spa og vilde aktiviteter inkluderet.