Wolf Blass Yellow Label Shiraz 2019

18. december 2021 0 Af Casper Segalt Hansen

89/100

En afstemt bulderbasse!

Vi er endnu engang taget “down under” hos Wolf Blass, denne gang skal vi prøve deres Shiraz fra 2019.

Vinen byder dig velkommen gennem dens smukke og betagende, dybe kirsebærfarvede ydre.

Næsen giver dig hurtigt et indtryk af at denne vin, kommer til at være fyldt med saft og kraft.

Du vil kunne opleve noter af, blomme, blåbær, kirsebærsten, eucalyptus, salt lakrids, fedme henad banan yoghurt, grøn peber, sort peber, fad ( der virker ungt, men er tilpas) og solbær. 

På paletten, bliver mistanken om en vin med saft og kraft, bekræftet. Vinen her vil jeg kendetegne, som det vi også kalder for en “bulderbassevin”. Tilgengæld bliver den ikke alt for “basset” vinen bliver nemlig holdt flot op af noter som rå fad, eucalyptus og grøn peberfrugt. Vinen har en medium syre, en medium til minus tannin, og en medium plus viskositet. Vinen giver den forventede oplevelse fra næse til paletten og har en flot rød tråd.

Du kan forvente noter af, finsk lakrids, fad, eucalyptus, grøn peber, dadel, blommer, kirsebær sten, solbær.

Så leder du efter en “bulderbassevin”, som ikke bliver alt for tung, så syntes jeg den her er et fremragende bud.

Husk at du stadig kan deltage i nedenstående konkurrence.

Vind en rejse til Maldiverne med 5-stjernet pool-villa:

Anledningen er, at den australske vinproducent Wolf Blass er gået sammen med rejsebureauet Secret Escapes om at udlodde præmier for over 850.000 kr. til danske forbrugere. Kampagnen kører fra 1. oktober til 31. december 2021, hvor mere end 20.000 flasker Yellow Label Shiraz og Chardonnay på det danske marked er udstyret med halshængere med QR-koder, der giver adgang til selve konkurrencen. Man scanner bare QR-koden på vinflaskens halshænger for at være med i lodtrækningen om præmier for over 850.000 kr. Hovedpræmien er en rejse til Maldiverne med ophold i en femstjernet pool-villa i 10 nætter med spa og vilde aktiviteter inkluderet.